Låssmed Vällingby

Låssmedjour och nyinstallationer | 08-33 13 13

Tjänster

Vår erfarenhet och kunskap gör att vi erbjuder en mängd olika tjänster inom lås. Vi arbetar och saluför marknadens bästa produkter och våra låssmeder har stor yreksskicklighet. 

När du anlitar oss vet du att du får den bästa lösningen för just din bostad. 

Jourtjänster

När du har blivit utelåst så kommer vi ut och hjälper dig. De allra flesta låser någon gång i livet ute sig och får panik. Det är då du ringer oss! Det finns inte ett lås vi inte kan få upp. 

Montering av nya låssystem

När din bostad är i behov av ett säkrare och bättre låssystem hjälper vi dig. Boka in ett hembesök med oss så besiktar vi bostaden och rekommenderar vi bästa lösningen och ett offertförslag. Vi kan alla sorters låssystem, oavsett det handlar om ett säkerhetslås, ett vanligt säkert lås med nyckel, eller ett digitalt lås med kort.

Vi monterar fönsterlås och brytskydd

Många efterfrågar säkrare fönster. Många inbrottstjuvar tar sig in via fönstren eftersom dörrarnas lås blir bättre och bättre. Vad spelar det för roll om dörrarna är inbrottssäkra om det bara är att gå in genom ett fönster? Inbrottssäkra även dina fönster för maximal trygghet. Det finns olika varianter på fönsterlås. Låt oss visa dessa för dig och se till att bostaden är 100% säkrad. 

En annan säker metod är att installera brytskydd på dörrarna. Då kommer vi ut och förstärker alla dörrar med ett säkert brytskydd som gör låset mycket säkrare. 

Installerar dörrögon

I både lägenheter och villor är det tryggt att ha dörrögon så man kan se vem som är utanför dörren utan att behöva öppna den. Vi hjälper till att installera så kallade dörrögon.

 

inbrottsförsök i vällingby

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom lås