Låssmed Vällingby

Låssmedjour och nyinstallationer | 08-33 13 13

Låssmed

Säkerheten först

Hemmet är alla människors borg och trygghet. Vetskapen att någon obehörig tar sig in i den egna bostaden är mycket skrämmande för många människor. Man är borta många timmar varje dag och för att inte tala om under semestertider.

Se till att uppdatera bostadens säkerhet genom att skaffa ett säkert låssystem. Det har hänt mycket inom lås och säkerhet. Vi kan hjälpa dig att få ett ultrasäkert låssystem. Det finns många varianter som vi gärna berättar mer om efter ett hembesök. 

Dagens mekaniska lås håller hög standard, framför allt om man kompletterar med inbrottsskydd på fönster och altandörrar. Eller kanske vill du ha ett helt elektroniskt låssystem helt utan nyckel? Det finns alternativ med koder eller brickor.

Om olyckan skulle vara framme 

Det händer dagligen att människor låser sig själva ute eller tappar bort nycklar och inte kommer in. Vår gedigna erfarenhet gör att vi behärskar alla sorters lås och snabbt kommer till undsättning. 

När nycklar har försvunnit eller stulits är det viktigt att man snabbt kontaktar oss så vi kan byta lås innan någon obehörig tar sig in. Då får du snabbt ett nytt säkert lås och slipper oroa dig. 

Alla behöver en bra låssmed ibland. Kontakta oss via formuläret, på telefon: 08-88 13 13 eller på mail: [email protected] när du behöver en kunnig och erfaren låssmed.

Skaffa lås till dina fönster

I och med att fler och fler dörrar får moderna låssystem blir det allt viktigare att även säkra fönstren i bostaden. Det är vanligt med inbrottsförsök sker via just våra fönster. Sedan är det ofta enkelt att ta sig ut via altandörrar eller till och med via vredet på dörrarna inifrån. 

Det finns elektroniska lås även för altandörrar och fönster som kräver en unik kod för att det ska öppnas. Då har man säkerställt att tjuven inte kan ta sig varken in eller ut med med stöldgods. 

Moderna låssystem

Det blir allt vanligare att både företag och privatpersoner helt går över till elektroniska låssystem, så kallade passersystem. Det gör att säkerheten höjs avsevärt. Man får även total kontroll över in och utpassering. 

Det går enkelt att styra personers access, alltså bestämma vilka tider vissa personer får ta sig in i lokalerna samt stänga av accesser helt vid tillexempel borttappade låsbrickor. Detta enkelt av behöriga genom att programmera in detta i systemet.

Är du intresserad av ett elektroniskt låssystem? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

låsinstallation i vällingby

Vi kan allt som är värt att veta om lås!